Kaikki Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmaan ilmoittautuvat yksiköt saavat tunnukset ohjelma-alustalle. Ohjelma-alustalla kehittämistyö on jaettu kolmeen vaiheeseen: Tutustu, Kehitä ja Tee näkyväksi.

Kaikille ohjelmassa jo mukana oleville yksiköille ja kunnille lähetetään tunnukset ohjelma-alustalle johtajan sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoa verkkoalustauudostuksesta löydät verkkosivujen ajankohtaista-osiosta.

Ohjelma-alustan kirjautumissivu

Vanha verkkoalusta

Vanha Olympiakomitean hallinnoima verkkoalusta on käytössä uuden ohjelma-alustan rinnalla toukokuun loppuun saakka. Työtilaanne tallentamanne dokumentit eivät siirry uuteen verkkoalustaan. Suosittelemme, että tallennatte omalle koneellenne tai muistitikulle kaikki ohjelman työtilaan tallennetut dokumentit. Ne näkyvät teillä työtilan vaiheissa 1 ja 2. Suosittelemme, että käytätte tässä Mozilla Firefox -selainta.

Verkkoalustalle

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved