Kaikki Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmaan ilmoittautuvat yksiköt saavat tunnukset ohjelma-alustalle. Ohjelma-alustalla kehittämistyö on jaettu kolmeen vaiheeseen: Tutustu, Kehitä ja Tee näkyväksi.

Kaikille ohjelmassa jo mukana oleville yksiköille ja kunnille lähetetään tunnukset ohjelma-alustalle johtajan sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoa verkkoalustauudostuksesta löydät verkkosivujen ajankohtaista-osiosta. Useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia sivun alareunasta.

Ohjelma-alustan kirjautumissivu

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saamme tunnukset uudelle ohjelma-alustalle?

Tunnukset on lähetetty huhtikuussa yksikön johtajan sähköpostiosoitteeseen. Viestin lähettäjä on Ilo kasvaa liikkuen. Osalla viesti on mennyt roskapostiiin, joten mikäli tunnusviestiä ei löydy, kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio. Mikäli ette löydä tunnuksia, niitä voi tiedustella osoitteesta ilokasvaaliikkuen@liikkuvakoulu.fi. Kertokaa viestissä yksikkönne nimi ja yksikön johtajan nimi.

Yksikkömme johtaja on vaihtunut. Miten saamme uudelle johtajalle tunnukset?

Henkilövaihdoksista voi ilmoittaa samalla lomakkeella, jolla ilmoittaudutaan mukaan Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmaan. Valitse Ilmoittautumisen tyyppi -kohdassa pudotusvalikosta Päivitän yksikön tietoja -vaihtoehto.

Yksiköllämme on tunnukset, mutta en pääse kirjautumaan ohjelma-alustalle.

Järjestelmä ei tue Internet Explorer -selaimen vanhoja versioita. Koeta kirjautua alustalle jollain muulla selaimella, kuten Mozilla Firefoxilla tai Chromella.

Unohdin salasanan. Miten saan uuden?

Salasanan pystyy itse palauttamaan sisäänkirjautumissivulla Pyydä uutta salasanaa -välilehdellä. Uusi salasana lähetettään automaattisesti tunnuksiin kytkettyyn sähköpostiosoitteeseen, joka on yleensä yksikön johtajan sähköpostiosoite.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved