Kaikki Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmaan ilmoittautuvat yksiköt saavat tunnukset ohjelma-alustalle. Ohjelma-alustalla kehittämistyö on jaettu kolmeen vaiheeseen: Tutustu, Kehitä ja Tee näkyväksi.

Kaikille ohjelmassa jo mukana oleville yksiköille ja kunnille lähetetään tunnukset ohjelma-alustalle johtajan sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoa verkkoalustauudostuksesta löydät verkkosivujen ajankohtaista-osiosta. Useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia sivun alareunasta.

Ohjelma-alustan kirjautumissivu

Vanha verkkoalusta

Vanha Olympiakomitean hallinnoima verkkoalusta on käytössä uuden ohjelma-alustan rinnalla toukokuun loppuun saakka. Työtilaanne tallentamanne dokumentit eivät siirry uuteen verkkoalustaan. Suosittelemme, että tallennatte omalle koneellenne tai muistitikulle kaikki ohjelman työtilaan tallennetut dokumentit. Ne näkyvät teillä työtilan vaiheissa 1 ja 2. Suosittelemme, että käytätte tässä Mozilla Firefox -selainta.

Verkkoalustalle

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saamme tunnukset uudelle ohjelmaa-alustalle?

Tunnukset on lähetetty huhtikuussa yksikön johtajan sähköpostiosoitteeseen. Viestin lähettäjä on Ilo kasvaa liikkuen. Osalla viesti on mennyt roskapostiiin, joten mikäli tunnusviestiä ei löydy, kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio. Mikäli ette löydä tunnuksia, niitä voi tiedustella osoitteesta ilokasvaaliikkuen@liikkuvakoulu.fi. Kertokaa viestissä yksikkönne nimi ja yksikön johtajan nimi.

Yksikkömme johtaja on vaihtunut. Miten saamme uudelle johtajalle tunnukset?

Henkilövaihdoksista voi ilmoittaa samalla lomakkeella, jolla ilmoittaudutaan mukaan Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmaan. Valitse Ilmoittautumisen tyyppi -kohdassa pudotusvalikosta Päivitän yksikön tietoja -vaihtoehto.

Yksiköllämme on tunnukset, mutta en pääse kirjautumaan ohjelma-alustalle.

Järjestelmä ei tue Internet Explorer -selaimen vanhoja versioita. Koeta kirjautua alustalle jollain muulla selaimella, kuten Mozilla Firefoxilla tai Chromella.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved