“Lähde mukaan innostavaan työhön sekä lisäämään liikettä ja hyvinvointia lapsille!”

Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmaan voivat ilmoittautua mukaan varhaiskasvatusyksiköt (päiväkoti, perhepäivähoito, avoin varhaiskasvatus) ja kunnat (varhaiskasvatuksen johto/hallinto).

Ohjelmaan liittyminen on maksutonta. Ilmoittautuminen tapahtuu sivun alalaidassa olevalla sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisesta vastaa aina yksikön johtaja, koska edellytämme, että esimies osallistuu kehittämistoimintaan.

Verkkoalusta

Jokainen ilmoittautunut yksikkö saa käyttöönsä oman työtilan ohjelman nettialustalta. Työtila sisältää konkreettiset ohjeet ja  materiaalit kehittämistyössä etenemiseen. Työtila toimii yksikön tuottaman materiaalin dokumentointialustana.

Yksikön ilmoittautuessa mukaan ohjelmaan
  • Ilmoittautumisenne jälkeen johtajan sähköpostiin toimitetaan yksikön ja johtajan käyttäjätunnukset verkkoalustalle.
  • Tunnukset tehdään manuaalisesti, joten tunnukset toimitetaan noin viikon kuluessa ilmoittautumisesta.
Kunnan ilmoittautuessa mukaan ohjelmaan
  • Ilmoittautumisenne jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä mainituille henkilöille toimitetaan kunnan käyttöön tarkoitetut tunnukset, joilla saatte käyttöönne kunnan perehdytysmateriaalin.
  • Jokaisen kunnan varhaiskasvatusyksikön tulee kunnan ilmoittautumisen lisäksi ilmoittautua mukaan ohjelmaan. Kannustattehan siis yksiköitänne tekemään ilmoittautumisen.

Verkkoalustalle pääset tästä.

Ilo kasvaa liikkuen -ilmoittautumislomake

Huom! Johtaja/esimies ei voi olla sama kuin yhteyshenkilö. Esimiehen sähköpostiin tullaan lähettämään käyttäjätunnukset. Varmista, että sähköpostiosoite on oikein.
Nämä mahdolliset lisäyhteyshenkilöt tulevat saamaan ohjelmaan liittyvää viestintää muiden ilmoitettujen yhteyshenkilöiden lisäksi, ilmoita tähän sähköpostiosoite tai osoitteet erotettuna pilkulla

Lisätiedot

Ilmoita tässä yksikköösi kuuluvien päiväkotien määrä. Erilliset esiopetusryhmät, kerhot, leikkitoiminta, perhepäivähoito tai erillistä yhden ryhmän yksikköä ei lasketa omaksi yksiköksi.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved